И аз имам проблем с дистанционното управление на централното заключване, но при мен зеленият светодиод изобщо не свети при натискане на копчето. Някои има ли представа от какво може да е като съм проверил, че диода не е изгорял.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно централното заключване?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от jimi79 Покажи съобщениеТака да ви кажа как оправих проблема с малко помощ от фиат форума.1 стъпка .Натискам бутончето горе на панела и задържам. Започва да мига постоянно, натискам бутона на ключа и спира да мига в този момент. Според книгата, това значи заключена памет.
тази памет се отключва с 4 цифрен код при мен намиращ се на кодкартата ,а ето и как се въвежда, натискате един път копчето на платката диода премигва за кратко, изчаквате първото продължително премигване, от същтото копче вкарвате първата цифра от кода (пр.3 натискате три пъти коп.но така че диода да светва при всяко натискане ако числото е 0 пропускате )при вкарани 4 вярни цифри диода почва да премигва бързо ,тогава вече натискате копчето на ключа и го задържате докато не изгасне диода на ключа.Това е ,вече имам дистанционно управление на централното заключване.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
Comment